Szolgáltatásaink

Böngéssz a Forrás Inspiratív Közösségi Iroda szolgáltatásai között.
Bízunk benne, hogy megtalálod a számodra legmegfelelelőbb megoldást.

FIKI - Asztalbérlés

Asztal


Asztalbérlés

Közösségi Irodánkban több asztal áll ügyfeleink rendelkezésére, így, ha nem egyedül érkezel hozzánk, van lehetőségetek akár egymás mellett dolgozni.

Az asztalok igény szerint írószerekkel, egérpaddal és olvasólámpával felszereltek, továbbá lehetőség van a nyomtató, használatára is. Irodánk erős, megbízható wifi kapcsolattal rendelkezik, így mindössze laptopod szükséges magaddal hoznod és kezdődhet is a munka.

Árak: 1000 Ft/órától

Tovább a foglaláshoz
FIKI - Terembérlés

Terem


Terembérlés

Emeleti termünk tágas, világos, 16 fő befogadására alkalmas helyiség. A mozaikasztaloknak köszönhetően az elrendezés tetszés szerint változtatható, alakítható az egyéni igényeknek megfelelően.

Modern irodai eszközökkel felszerelt – Flip Chart tábla, LCD TV kijelző – termünk kényelmes rendezvények, workshopok, oktatások, tréningek, bemutatók tartására.

Árak: 4000 Ft/órától

Érdekel a terembérlés
FIKI - Tárgyaló

Tárgyaló


Tárgyalóbérlés

Földszinti tárgyalónkban 8 fő tud kényelmesen helyet foglalni. Ideális és diszkrét helyszíne tárgyalásoknak, megbeszéléseknek, kisebb létszámú workshopoknak, állásinterjúztatásoknak. A körasztal két részre bontható, így egyéni elrendezésre is lehetőséget biztosítunk, melynek köszönhetően akár 10 fő befogadására és mozgásos egyéni terápiára is használható.

Amennyiben olyan helyet keres, ahol bizalmas megbeszélését bonyolíthatja le, Közösségi Irodánk Tárgyaló helyiségét ajánljuk.

Árak: 4000 Ft/órától

Tovább a foglaláshoz
FIKI - Tanácsadó

Tanácsadó helyiség


Tanácsadóbérlés

Coachok, pszichológusok, segítő szakemberek egyéni és kiscsoportos ülésére alkalmas Közösségi Irodánk Tanácsadó helyisége. Diszkrét, zárható szoba, csendes környezet biztosítja, hogy semmi se zavarja meg az üléseket. Maximum 10 fő befogadására alkalmas, utcára és udvarra néző ablakai redőnnyel sötétíthetők.

Igény szerint Flip Chart tábla igényelhető a Tanácsadó helyiséghez, illetve szintén a földszinten helyet foglaló teakonyha biztosítja a kényelmet.

Árak: 3300 Ft/órától

Tovább a foglaláshoz
FIKI - Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatás


Közösségi Irodánkban Székhelyszolgáltatásra biztosítunk lehetőséget mikro- és kisvállalkozások számára. Amennyiben szeretnéd különválasztani a munkát és privát életed, lehetőséged van arra, hogy székhelyedként a Forrás Inspiratív Közösségi Irodát add meg.

A pontos feltételeket, Székhelyszolgáltatásunk csomagtartalmát az alábbi linkre kattintva érheted el.

Érdekel a székhelyszolgáltatás
FIKI - Csomagajánlat

Csomagajánlat


Lehetőséged van egyedi konstrukció választására, ha hosszabb távú bérlésben gondolkodsz. Ebben az esetben hűségedet százalékos kedvezményekkel és további kiegészítő szolgáltatásokkal háláljuk meg. Válaszd csomagajánlatunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a számodra leginkább kedvező ajánlattal foglalhass Közösségi Irodánkban.

+ Igény szerint catering rendelhető!

Érdekel az ajánlat

Nem találod, amit keresel?

Lépj velünk kapcsolatba, hátha tudunk segíteni! Írd meg, mire lenne szükséged, és biztosan találunk megoldást. (Vagy valami hasonló szöveg jöhet ide)

Érdeklődni szeretnék